Mag het wat meer zijn? Boek onze ” fijne extra’s” en geniet met volle teugen

Ontbijt aan huis

Een uitgebreid ontbijt met de lekkerste dagverse producten aan huis geleverd? Hiervoor werken we graag samen met een lokale partner.

Voor het ontbijt serveren ze jullie graag een mix van fijne charcuterie en heerlijke kazen, homemade confituur, homemade choco, hoeveyoghurt, huisgemaakte granola, eitje, vers fruit, homemade dessert, vers geperst fruitsap, pistolet, houthakkersbrood, croissant.

Voor de kleinsten onder ons is er een aangepast kidsontbijt: croissant, pistoleetje, huisgemaakte confituur, flesje melk en chocostick, yoghurtje en homemade dessert.

Volwassenen 28€/pp
Kids 16€/pp


Tapasschotel

Vrijdagavond, geen zin om direct te kokkerellen, bij aankomst? Laat je vakantie onmiddellijk beginnen en bestel een luxe tappasschotel en geniet de volle 100%.

Onze lokale partner verwent jullie met een mix van fijne charcuterie, selectie van heerlijke kazen, huisgemaakte tapenades en confituren/gelei, seizoensgebonden slaatje, artisanale honing, nootjes, fruit, hoeveboter, huisgemaakte toastjes, assortiment brood.

59€/2 personen


BBQ

Op het terras kan je genieten van onze buitenkeuken. Met onze Morso Forno gas barbecue kan je voor 16 een heerlijke vis of een goede steak bakken. Wil je gebruik maken van de BBQ, laat het ons weten! We zetten hem graag klaar.

Kostprijs huur bbq: 50€ (incl. gebruik van gas en de schoonmaak).


Kok aan huis

Vakantie is het moment om te ontspannen. Huur een ervaren kok in, die lekker kookt in de keuken van Maison Albert. Geniet van een heerlijke maaltijd zonder een stap buiten het vakantiehuis te zetten!

Van de boodschappen tot een perfect opgeruimde keuken, we kunnen ervoor zorgen. Vele formules zijn mogelijk. Ontbijt of brunch, een buffet of een uitgebreid menu, voor één enkele maaltijd of tijdens het hele verblijf. Te boeken volgens beschikbaarheid van onze kok!


Baby package

Laat je zorgen thuis! Maak het jezelf gemakkelijk en geniet samen met de hele familie… ook met de allerkleinsten!

In onze baby package vindt je alles terug voor een zorgeloos verblijf:

  • 1 plooibedje + matrasje +dekentje
  • Wc-potje
  • Ververskussen
  • Kinderstoel
  • Bekers, bestek en bordjes

Klik het aan bij boeking! GRATIS


Huur fietsen

Geen gesleur met eigen fietsen. Laat je fietsen bezorgen in Maison Albert en trek erop uit.